KÜLTÜR ORTAOKULUNDA ÖNEMLİ SEÇİM

KÜLTÜR ORTAOKULUNDA ÖNEMLİ SEÇİM

Özel Kültür Eğitim Ortaokulu öğrencileri 2015-2016 eğitim öğretim dönemi okul başkanını belirlemek için bugün seçim yaptılar. Başkan adaylarının vaatleri ve öğrencilerin beklentileri ise oldukça ilginçti.

Yeni eğitim öğretim döneminde bütün okullarda okul temsilcisi seçimi heyecanı yaşanırken, Özel Kültür Eğitim Ortaokulunda da öğrenciler temsilcilerini seçmek için bugün sandık başına gittiler.

Demokratik ortamda genel seçimleri aratmayan bir havada gerçekleştirilen seçim öncesinde ilk olarak başkan adayları tanıtıldı.

Seçimde 8 başkan adayı yarışırken, vaatler konusunda biraz çekingen davrandılar, arkadaşlarının istediklerini yapmaya çalışacaklarını ifade ettiler.

Başkan adaylarından Bengü Yıldırım, vaatlerinden birinin herkesin kendini ifade edebileceği bir yönetim biçimi olduğunu söylerken, Deniz Tülü neler yapmak istediğini anlattı. Livanur Köse ise çok vaatte bulunmadı, arkadaşlarının isteklerini yerine getirmeye çalışacağını ifade etti. Diğer adaylar Barış Yusuf Erdem, Fatih Güneş,Eray Doğan,Kerem Güneş ve Serdar Canpolat da olabilecek istekler için çalışacaklarını söylediler..


KÜLTÜR ORTAOKULUNDA ÖNEMLİ SEÇİM paylaşan: duzcetv

 

Daha sonra öğrenciler başkanlarını seçmek için sandık başına giderek öğretmenlerinin denetiminde oy kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.