İSMETPAŞA?DA ÖZEL ETKİNLİK

İSMETPAŞA?DA ÖZEL ETKİNLİK

İsmetpaşa İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği üyeleri düzenledikleri programla gelecek nesillerin mimarı öğretmenleri onurlandırdılar. Öğretmenlere çeşitli hediyelerin verildiği programda ikramlarda da bulunuldu.

Programda bir konuşma yapan Okul Müdürü İzzet Ölmez, öğretmenlerin ülkenin dört bir yanına medeniyetin ışığını yaydığını ifade ederek, öğretmenlerin yarınların bekçisi olduğunu belirtti.

Ölmez,  ?Ülkemiz ve milletimizin geleceği, çocuk ve gençlerimizi hünerli elleri ile yoğuran öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk?ün Millet Mektepleri Baş Öğretmenliğini kabul buyurdukları bu günde, yarınlarımızın bekçisi çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin, ülkemizin dört bir yanına medeniyetin ışığını yaydıkları gerçeğini görüyor ve takdir ediyoruz? dedi.

 

 

Öğretmenlerin mesleklerini büyük bir özveri ile yaptıklarına dikkat çeken Ölmez şöyle konuştu:

?Öğretmenlerimiz yeni nesilleri yetiştirmek adına öğretmenlik mesleğini büyük bir özveri ve gururla yapmaktadır. Genç nüfusumuzla övündüğümüz bir zamanda ülke geleceği onların hünerli ellerinde şekillenmektedir. Anlamlı ve kutsal değerleri içeren bir misyonu üstlenen öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyor, emekli öğretmenlerimize sağlıklı uzun ömürler diliyor, ebediyete intikal eden öğretmenlerimize ve eğitim şehitlerimize Allah?tan rahmet diliyorum.?

Okul Aile Birliği Başkanı Fahriye Topçu ise öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğuna dikkat çekerek ?Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü en içten dileklerimle kutluyorum? dedi.

Konuşmaların ardından okulun yeni ve eski kadro öğretmenleri birlikte pasta kesti. İkramların da yer aldığı programın sonunda öğretmenlere çeşitli hediyeler dağıtıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.