KOSGEB VE MÜSİAD ORTAK DÜZENLEDİ

KOSGEB VE MÜSİAD ORTAK DÜZENLEDİ

KOSGEB ve MÜSİAD?ın ortaklaşa düzenlediği girişimcilik eğitimi ile kendi işlerini kurmak isteyenler bugün sertifikalarını aldı. Girişimci adayları geri ödemeli ve ödemesiz olmak üzere toplam 100 Bin TL destek alacaklar.

Düzce MÜSİAD Şubesi ile KOSGEB Müdürlüğünün düzenlediği Girişimcilik Eğitimi sonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri düzenlenen törenle verildi.

Aydınpınar Kaplanoğlu tesislerinde düzenlenen törene Vali Ali Fidan, KOSGEB Başkanı Recep Biçer,MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail çakmak ve kursiyerler katıldı.

 

 

KOSGEB Girişimcilik Destek Programından yararlanmak isteyen girişimci adayları, kendi işlerini kurmadan önce eğitim aldılar. Bu eğitimler sonucunda belge alan girişimciler işlerini kurdukları takdirde 30 Bin TL geri ödemesiz ve 70 Bin TL geri ödemeli olmak üzere toplam 100 Bin TL destek alma imkanına sahip olacaklar.2015 yılında KOSGEB Düzce Müdürlüğü tarafından 820 kişiye girişimcilik eğitimi verildi.

Törende ilk konuşmayı MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak yaptı. Çakmak, derneğin faaliyetlerini kısaca anlattı, girişimcilere eğitimler vererek onları desteklemeye çalıştıklarını söyledi.

KOSGEB Genel Başkanı Recep Biçer, KOSGEB olarak girişimcilerin ve Kobilerin hamisi olduklarını söylerken, vermekle görevli bir kamu kuruluşu olduklarını belirtti. Biçer hedeflerinin en önemlisinin eğitim olduğunu ifade ederken, işletmelere verilen destekle büyümenin hızlanacağını vurguladı.

Törene katılan Vali Ali Fidan ise, 2012 yılında kurulan KOSGEB ve çeşitli kurumların işbirliği ile eğitimlerden 2 bin kişinin yararlandığını söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Ali Fidan ve KOSGEB Başkanı Recep Biçer tarafından eğitimi başarı ile geçen girişimci adaylarına sertifikaları verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.