ERBAKAN VAKFI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

ERBAKAN VAKFI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Düzce Erbakan Vakfı İl temsilcisi Nezir Merttürk öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak başarılar diledi.

 

Erbakan Vakfı İl temsilcisi Nezir Merttürk öğretmenler günü ile alakalı eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan a ait bir sözü hatırlatarak öğretmenlerin toplum içerisindeki rolünü vurguladı.

 

Merttük?Bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlar çalışmalarında başarılar dilerim Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan?ın eğitime ne kadar önem verdiğini belirtmek için şu sözünü hatırlatmak istiyorum Bir ülkenin en büyük gücü parası, topu, tankı, tüfeği değil, imanlı ve eğitimli gençleridir. Bu sözler öğretmenlerin yükünün ne kadar ağır olduğunun ve toplumdaki önemli rollerinin ispatıdır? dedi.

 

 

Türkmen dağında direniş içerisinde bulunan Türkmenler için de konuşan Merttük, ?kan ve gözyaşı getiren maddi politikalarını kınıyorum? dedi.

 

Merttürk?Şu anda Türkmen dağında büyük bir sıkıntı içersinde olan Mücahit kardeşlerimize Allahtan yardım diliyorum. Dünya Siyonizminin Dünyada gütmekte olduğu kan ve gözyaşı getiren maddi politikalarını kınıyor bir an önce İslam birliğinin kurulmasını Cenabı Allah tan niyaz ediyorum? dedi.

 

 

Merttürk, Yeni kurulan hükümete de başarılar diledi, ? İnşallah milletimize hayırlı ve faydalı çalışmalar içinde olurlar? dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.