DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI'NDAN GENÇLERE TAVSİYELER

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI'NDAN GENÇLERE TAVSİYELER

 Genç DÜSİD tarafından düzenlenen firma tanıtım toplantıları sürüyor. Emre Durmazoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantının onur konuğu Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram oldu.

Genç DÜSİAD Başkanı Ömer Gaydanoğlu, Genç DÜSİAD olarak faaliyetlerinin devam ettiğini belirterek yakın bir zamanda Güneydoğu'ya bir gezi ile yeni Türk Ticaret Kanunu ile ilgili bir seminer düzenleyeceklerini söyledi.
Toplantıya ev sahipliği yapan Emre Durmazoğlu, 7 sektörde faaliyete bulunduklarını 110'a yakın kişiye istihdam sağladıklarını belirterek Durmazlar'ın kurumsal bir aile şirketi olduğunu bildirdi.
DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır, toplantıların çok faydalı geçtiğini işaret ederek, "Her geçen gün büyüyen bir aileyiz. Bu bizleri çok sevindiriyor. Genç DÜSİAD olarak düzenlenen bu toplantılar güzel bir sinerji oluşturuyor. Bunun için Genç arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, gençlerin ülke, şehir, ticaret adına ortak bir platformda bir araya gelinmesinin çok önemli olduğunu söyledi. Bayram gençlere tavsiyelerde bulunarak, "Yenilik ve değişimin önünü kesmek imkansız. Önemli olan yeniliklere ayak uydurup yeniliğin önünde olmaktır. Bunu siz gençlerin yakalayacağına sonsuz inanıyorum. Sizler iyi yapılan her şeye sahip çıkın. Kötü yapılanında iyi yapılması noktasında düzeltin ve destekleyin. Bu ülke, bu şehir bizlerin. Gelecek ise sizlerin. Yılmak yorulmak yok. Hepimiz ilimiz ülkemiz için bir işin ucundan mutlaka tutmalı, sahiplenmeli. Ve sizlere en büyük tavsiyem mutlaka ve mutlaka siyasetin içinde olun. Bu ülkenin geleceğine sizlerde yön verin katkı sağlayın" dedi.
Başkan Bayram'ın konuşmasının ardından toplantı sohbet havasında devam etti.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.