VALİLİK BİRİMLERİ KAN VERDİ

VALİLİK BİRİMLERİ KAN VERDİ

Valilik binasında bulunan kamu kurumları bugün kan bağışı kampanyasına katıldı. İlaç kullandığı için kampanyaya katılamayan Vali Fidan ise en kısa sürede kan bağışında bulunacağını söyledi.

Düzce Kızılay Şubesi?nin devam ettirdiği kan bağışı kampanyasına zaman zaman kurumlar da katılarak destek veriyor. Bugün de Valilik binasında konuşlandırılan kan bağışı standında hem Valilik personeli hem de diğer kamu kurumlarındaki idareci ve personeller  bağışta bulundu.

Sağlık sorunu nedeniyle ilaç kullandığını söyleyen Vali Ali Fidan kampanyaya katılamazken, kan bağışını önemine dikkat çekti ve en kısa sürede kan bağışında bulunacağını söyledi.

 

 

Vali Fidan, ? Valilik kampüsündeki arkadaşlarımızla Kızılay?ın kan kampanyasına destek oluyoruz. Kan sadece insanda var başka türlü üretmek mümkün değil.Dolayısıyla acil ihtiyaç anında insanlarımızın mağdur olmaması için sağlıklı insanların düzenli olarak kan bağışı yapmasını teşvik etmemiz lazım. Biz de Düzce şubemize katkı olması amacıyla Valilik olarak destek verdik. Ben ilaç kullandığım için kan veremiyorum ama biter bitmez ben de kan bağışında bulunacağım. Bütün sağlıklı vatandaşlarımızı da kan bağışında bulunmaya çağırıyorum. Kızılay?ın bu çabalarını destekleyelim.? Dedi.

Karla mücadele çalışmaları hakkında da bilgi veren Vali Fidan, merkezde sorun yaşanmadığını belirtirken, kapalı olan köy yollarında ise çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Fidan, ?Taşımalı sistemdeki öğrencilerimize okulu tatil etmiştik.Yığılca ve Cumayeri ilçelerimizde de okullar tatil oldu. Takip ediyoruz. Ulaşımı etkileyecek daha ağır koşullar olursa yeniden değerlendiririz. Kapalı köy yollarımız var ama hayatı etkileyecek düzeyde değil, ekiplerimiz çalışıyor. Ana yollar açık.? Şeklinde bilgi verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.