İNGİLİZCE GÖSTERİLERİYLE BÜYÜLEDİLER

İNGİLİZCE GÖSTERİLERİYLE BÜYÜLEDİLER

Minikler İngilizce olarak oynadıkları oyunlarla büyük beğeni topladılar. Su Damlası Anaokulu öğrencileri İngilizce olarak hazırladıkları tiyatro oyunlarıyla izleyenlerin takdirini kazanırken, oynadıkları oyunlarla renkli anlar yaşattılar.

Su Damlası Anaokulu öğrencileri İngilizce olarak yaptıkları gösterilerle göz kamaştırdılar. İngilizce olarak oynadıkları tiyatro oyunlarıyla herkesin takdirini kazanan minikler giydikleri renkli kıyafetlerle ve oynadıkları oyunlarla geceye renk kattılar.

 

 

Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte miniklerden fazla velilerin daha heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. Minikler hem İngilizce konuşmalarıyla hem de sergiledikleri sevimli tavırlarla geceye damgasını vurdu.

Gecenin açılış konuşmasını yapan okul müdürü Melek Özgüner, iyi bir ortamda büyümenin kişilik açısından önemli olduğunu vurgularken, çocukların ise harika işler çıkarttığını dile getirdi.

Özgüner, ?Saygınlığın dayanışmanın işbirliğinin beraber olabilmenin organize olabilmenin kararlılığın tutarlılığın sabırlı bir ortamda büyümenin kişilik açısından ne kadar farklı olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Su Damlası kurumları olarak bu felsefe ile yola çıkıldı. Şuanda karşınızda bu çocuklar ile beraberiz. İnanılmazlar. Çocuklar inanılmazlar. Gecenin programlanmasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız çok heyecanlılar. Şuanda arkada sahneye çıkmayı bekleyenler harika? dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.