DEREYE ATLAYAN MÜLTECİYİ POLİSLER ÇIKARTTI

DEREYE ATLAYAN MÜLTECİYİ POLİSLER ÇIKARTTI

Düzce?de gece saatlerinde alkollü olduğu öğrenilen bir mülteci dereye atladı. Deredeki suyun akıntısının az olması nedeniyle sudaki mülteciyi polis ekipleri ayakkabılarını çıkartıp paçalarını sıvayarak dereden çıkarttı.

 

Olay gece saatlerinde Düzce şehir merkezinde Küçük Su mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre; Yabancı uyruklu olan ve ismi öğrenilemeyen şahıs alkol aldıktan sonra Düzce Şehir merkezinden geçen Asar Deresine Küçük Su Köprüsü üzerinden atladı. Atlama anını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ile acil sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri geldi.

Suyun akıntısının az olması nedeniyle olay yerine gelen polisler ayakkabılarını çıkartıp pantolonlarının paçalarını sıvayarak sudaki yabancı uyruklu şahsı dereden çıkarttılar. Olay yerine gelen Sağlık ekiplerinin müdahalesine de direnen şahıs polisler tarafından sedyeye yatırılarak ambulansa konuldu. Ancak şahıs ambulansın içinde de sağlık ekiplerine zorluk çıkartmaya devam etti. Sağlık ekiplerinin ambulansta yaptığı ilk müdahalenin ardından yabancı uyruklu şahıs Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.