FETÖ OPERASYONUNDA SON GELİŞME

FETÖ OPERASYONUNDA SON GELİŞME

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının uzun süredir takip ettiği FETÖ/PDY örgütü üyesi olduğu tespit edilen 13 kişi emniyetteki sorgularının ardından önce sağlık kontrolüne geçirildi. Ardından  Adliye'ye çıkartıldı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı?nca, FETÖ/ PDY terör örgütüne yönelik, bazı kamu görevlisi, bürokrat ve emniyet mensuplarının usulsüz olarak dinlendikleri iddiası ile ilgili olarak 9 aydır yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Düzce?nin de bulunduğu  6 İl?de yapılan eş zamanlı operasyon ile göz altına alınan 13 emniyet görevlisi bugün adliyeye çıkartıldı.

Düzce, Adana, Kayseri, Ankara,Tokat ve Siirt illerinde tamamı emniyet görevlilerinden oluşan 13 şüpheli hakkında, örgüt faaliyetleri çerçevesinde terör örgütüne üye olmak, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek, kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek, iftira, kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği ve haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek suçlarından , göz altı kararı verilmişti. Şüpheliler bulundukları illerden Düzce?ye getirildikten sonra ifadelerinin alınması amacıyla Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmişti.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.