AMERİKALI BİSİKLETÇİ 52 ÜLKE DOLAŞTI

AMERİKALI BİSİKLETÇİ 52 ÜLKE DOLAŞTI

 59 yaşındaki Amerikalı bisikletçinin 1999 yılından başlayarak barış için dünyayı dolaştığı, hedefinin ise barış mesajı vermek olduğu öğrenildi. İsviçre'de faaliyet gösteren bir yardım kuruluşu adına çalışan ve dağ bisikletiyle şimdiye kadar aralarında İtalya, Fransa, İsveç ve Yunanistan'ın da bulunduğu toplam 52 ülkeyi dolaşan Mac Gerity, ziyaret ettiği ülkelerde barış mesajı verdiğini, tek hedefinin barış içinde yaşayan bir dünya olduğunu söyledi.

Dünya turuna çıkan Amerikalı bisikletçiyi makamında konuk eden Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak anlamlı bir amaçla dünyayı dolaşan Amerikalı bisikletçiyi Akçakoca kentinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, turun bundan sonraki bölümlerinde başarılar diledi.
Başkan Albayrak, bisikletçinin beraberinde taşıdığı hatıra defterine Akçakoca'ya gelmesinden dolayı mutluluk duyduğunu başarılar dilediğini kaydetti.
Bisikletçi Ron Mac Geritiy, Belediyeden ayrılarak Zonguldak iline giderek Karadeniz sahili turu yapacak ardından Gürcistan ve Ukrayna'ya gidecek.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.