BEYCİLER'DE HEP AYNI MANZARA

BEYCİLER'DE HEP AYNI MANZARA

Beyciler mahallesinde her yağmurda ortaya çıkan bildik manzara yine vatandaşları mağdur etti. Yağmur nedeniyle evlerini ve bahçelerini su basan vatandaşlar yetkililere tepkiliydiler. Vatandaşlar su içinde kalırken, belediyenin iş makineleri logarları açmak için çalıştı.

Düzce?de alt yapısı eksik olan mahallelerde her yağmur sonrası yaşananlar çok bilindik. Dün akşamdan bu yana etkili olan yağmur nedeniyle Beyciler mahallesinde vatandaşlar su içinde kaldı.

 

Yetkililere bir çok kez iletmelerine rağmen sorunlarının çözülmediği yönünde tepkili olan vatandaşlar evlerini su basınca ellerine kova ve kürekleri alarak suları tahliye etmeye çalıştılar.

Logar kapaklarının tıkalı olması nedeniyle evlerini su bastığını söyleyen vatandaşlar her yağmurda aynı sıkıntıyı yaşarken ilgisizlikten dolayı ise tepkileri bir kat daha büyüdü.

Mevlüt Yaman, ? Logarlar tıkanınca evime su girdi. Yetkililer evin kenarlarından alıyor diyorlar ama yan taraftan da alıyor. Defalarca bildirdik. Logar değil PTT kuyusu dediler. PTT?ye gittik, bizimle alakası yok dediler.? Derken, Duriye Yaman ise, her yağmurda aynı olayın başına geldiklerini söyledi, sürekli yetkililere söylemelerine rağmen hiçbir şey yapılmadığını belirtti.

Bir başka vatandaş ise su baskınından dolayı yaşadığı mağduriyeti anlattı, her seferinde aynı eziyeti çekmekten bıktıklarını söyledi.

 

Vatandaşlar evlerini basan suyu tahliye etmek için çaba sarf ederken sokağa belediye iş makineleri geldi, iş makineleri uzun süre tıkalı logarları açmak için çalıştı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.