MİNİK YÜREKLERİN MASUMANE İSTEĞİ

MİNİK YÜREKLERİN MASUMANE İSTEĞİ

Minik yüreklerin Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş?ten küçük bir istekleri var. Nilüfer Kreş ve Gündüz Bakımevinin minikleri ? Mehmet Amca oyuncaklarımız kirleniyor? diyerek bozuk olan yollarının yapılmasını istediler.

Kalıcı Konutlar Güzelbahçe mahallesinde hizmet veren Nilüfer Kreş Ve Gündüz Bakımevine giden yolun bozuk oluşu büyükler kadar küçükleri de zor durumda bırakıyor. Geleceğin büyükleri, çamurlu ve göl halindeki yollarından o kadar bıkmış olacaklar ki, bugün tıpkı büyükleri gibi pankart açarak masumane isteklerini dile getirdiler.

 

Çocuklar Belediye Başkanı Mehmet Keleş?e en samimi halleri ile seslenirken, ? Arabamız hep çamur oluyor?, ? Mehmet Amca Ne olur Yolumuzu Yap?, şeklinde eğitmenlerinin yardımları ile yazdıkları pankartlarla seslerini duyurmaya çalıştılar.

?Mehmet Amca ayaklarımız çamur oluyor? diyen minikler  zaman zaman utanarak konuşmakta zorlansa da hep birlikte slogan atarak isteklerini dile getirmeyi başardılar.

Düzce Belediyesinden edinilen bilgilere göre yolun yapılma planına alındığı ve havaların düzelmesi ile birlikte minik yüreklerin isteklerini yerine getireceği öğrenildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.