TABELA TAMAM SIRA AÇILIŞTA

TABELA TAMAM SIRA AÇILIŞTA

Düzce?nin en talihsiz yatırımlarından biri olan devlet hastanesi, 6 yıl sonra bitme noktasına gelirken hastaneye Düzce Atatürk Devlet Hastanesi? tabelası asıldı.

 

2010 yılından bu yana yaşadığı talihsizlikler nedeniyle  inşaatı bir türlü tamamlanamayan 300 yataklı hastane inşaatının tabelası asıldı sıra hizmete açmaya kaldı.

Düzce'de en talihsiz yatırım olarak tarihe geçen 300 yataklı Devlet Hastanesi'nde sona gelindi. Yer seçimi ve ihalesi başta olmak üzere yüklenici firmanın sürekli el değiştirmesiyle "yılan hikayesine" dönen Hastane inşaatın çevre düzenlemesi başta olmak üzere bütün eksiklerinin hızla giderilmeye devam ettiği ve en kısa zamanda Düzcelilere hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

 

 

2010 yılında temeli atılan ve bugüne kadar birkaç kez müteahhit değişikliğine gitmek zorunda kalan inşaat nedeniyle başta milletvekilleri olmak üzere siyasiler eleştiriye maruz kalmış, Düzce?nin en önemli ve en büyük ihtiyacı olan yatırımın bu kadar gecikmesinin sorumluları oldukları dile getirilmişti. İnşaat aşaması tamamlanmak üzere olan devlet hastanesine  tabela asılırken en kısa sürede hizmete girmesi bekleniyor. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.