KILIÇ: TASVİP ETMİYORUZ

KILIÇ: TASVİP ETMİYORUZ

Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, sporda gerginlikleri tasvip etmediklerini söyledi, aynı İl?in takımlarının dostluk maçı yapması gerektiğini belirtti.

Hafta sonu oynanan maçta çıkan olaylar ve daha sonra yaşanan gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, futbolda gerginliklerin olduğunu ve tüm uyarılara rağmen kalıcı bir çözüm bulunamadığına vurgu yaptı.

Düzce?nin iki takımı arasında oynanan müsabakanın dostluk maçı içerisinde geçmesini beklediğini söyleyen Kılıç, aldığı bilgilere göre Akçakocaspor takımı oyuncularının Beyköyspor oyuncularına sataştığı iddiasıyla kavga çıktığını belirtti.

 

 

Kılıç, ? Ben Akçakocaspor ile Beyköyspor Takımlarının arasında oynanan müsabakanın aynı ilin takımı olduğu için dostluk maçı içerisinde geçeceğini düşünüyordum. Maçtan önce her iki taraf için galibiyet önemliydi. Ancak berabere bitmesi de her iki takıma zarar vermemesi açısından iyi oldu. Ben maçı takip edemedim, şehir dışında olduğumdan dolayı. Aldığım bilgilere göre maçtan sonra Akçakocaspor takımı oyuncularının bizim takımın oyuncularına sataştıklarını söylediler. Bana söylenen bu şekilde. Böyle bir şeyin olmasına üzüldüm. Bizler aynı ilin, aynı toprağın insanlarıyız? dedi.

Futbolcular arasında başlayan kavganın taraftara sıçramasının gayet doğal olduğunun altını çizen Kılıç, gençlere kavga etmemeleri konusunda nasihatlerde bulunduğunun altını çizdi.

Kılıç, ? Futbolcular arasında başlayan kavga seyircilere sıçrıyor. Yeşil sahada başlayan gerginliğin tribünde yaşanması gayret doğaldır. Talihsiz bir kaza sonrası kulüp başkanımız düşmüş ve kolunu kırmış. Geçmiş olsun diyorum. Onda bir sıkıntı yok, bugün buraya geldi. Uygun görmediğimiz hareketler ancak sporun içinde olan davranışlar bunlar. Olmaması gerekiyor, bizler dostlukla maç yapmak istiyoruz. Gençlerin bu konuda bilinçlendirilmesi gerekiyor. Ben maça giden gençlerin yanına giderek kavga etmeyin yoksa bir daha maça yollamam sizi diyorum. Kavga etmeyen, takımını destekleyen, alkışlayan bir seyirci olun diye nasihatlerde bulunuyorum. Uyarılara rağmen tahrikler yüzüne bu tarz olaylar oluyor. İdarecilerin mutlaka şiddet olarlarına karşı önlem almaları gerekiyor? ifadelerini kullandı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.