BAŞKAN BAYRAM'DAN, ÖĞRENCİLERE “SOSYAL HAYATA KATILIN”

 BAŞKAN BAYRAM'DAN, ÖĞRENCİLERE “SOSYAL HAYATA KATILIN”

 Başkan Bayram,"Düzce'mizin daha iyi bir kent olması için siz öğrencilere de görev düşüyor. Bunun için sorumluluk duygusu içinde sosyal hayata katılmanızı istiyorum" dedi. 

Düzce Belediye Başkanı yeni sosyal proje kapsamında "Öğrenci buluşmalarında üç okulda söyleşi gerçekleştirdi. Projenin hayata geçirildiği Anadolu Öğretmen Lisesi'ndeki söyleşiden sonra Başkan Bayram Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.
Başkan Bayram öğrencilere eğitimle ilgili bilgiler verdikten sonra, kültürel ve sosyal aktivitelere ilişkin görüşlerini açıkladı. Öğrencilerin içinde yaşadıklara şehre karşı sorumluluk hissetmelerini beklediklerini ifade eden Başkan Bayram "Kişiler içinde yaşadıkları şehrin sorunlarının farkına varıp bunların çözümlenmesi için katkı verirlerse daha iyi yaşama koşulları içinde olurlar. Siz öğrenciler de toplumun bir üyesisiniz; bu toplumdaki her olay, gelişim sizi de etkileyecektir. Dolayısıyla iyi ve kaliteli yaşam için iyi ve doğru işlerin yapılması gerekir. Siz de bu sorumluluk içinde yaşamın içinde olun" diye konuştu.
Söyleşinin sonunda okul öğrencileri başkana çiçek ve isminin yazıldığı tabak hediye ettiler.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.