7 AY SONRA YAKALANDILAR

7 AY SONRA YAKALANDILAR

21 Temmuz 2015 tarihinde Gümüşpınar Köy meydanında kavga sırasında Sefer Mallı adlı şahsı vurarak kayıplara karışan 2 şüpheli dün Artvin Sarp Sınır kapısından kaçmak üzereyken yakalandılar. 2 şüpheli Düzce Sulh Ceza Hakimliğine sev edildikten sonra bugün tutuklandılar.

21 Temmuz 2015 tarihinde Gümüşpınar Köy meydanında S.M adlı şahsı vurarak yaralayan 2 şahıs için Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. S.M?nin tüm çabalara rağmen hastanede hayatının  kaybetmesinin ardından olayın faillerinin E.Z ve A.Z olduğu tespit edildi.her iki şüpheli için Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama emri çıkartılırken, şüphelilerin yakalanması için tüm yurtta arama çalışmaları başlatıldı.

Şüpheliler baba oğul E.Z ve A.Z, yapılan çalışmalar sonucunda Artvin?in Hopa İlçesinde Sarp Sınır kapısından kaçmaya çalıştıkları sırada kolluk kuvvetleri tarafından yakalandılar.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı?ndan yapılan açıklamada, SEGBİS sitemi ile E.Z ve A.Z?nin Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan ifadelerinin ardından yine SEGBİS aracılığı ile kasten öldürme suçundan tutuklanma talebiyle Düzce Sulh Ceza Hakimliğine sev edildiler.

Zanlılar Düzce Sulh Ceza Hakimliği kararı ile tutuklanarak cezaevine gönderildiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.