4 SAPIK TUTUKLANDI

4 SAPIK TUTUKLANDI

15 yaşındaki genç kızı 1,5 yıl önce cinsel istismara uğrattıkları ve fuhuşa zorladıkları iddiasıyla yakalanan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz Aralık ayında Akçakoca Polis Merkezi Amirliğine giderek ihbarda bulunan 14 yaşındaki genç kızın cinsel istismara uğradığı ve fuhuşa zorlandığı tespit edildi.

E.B adlı 15 yaşındaki kız verdiği ifadesinde, 1.5 yıl önce tanımadığı bir şahsın kendisini zorla bir araca bindirdiğini, Ereğli yolu üzerinde bulunan bahçeli bir eve götürdüğünü ve burada kendisine cinsel istismarda bulunduğunu, daha sonra tekrar Akçakoca?ya getirdiğini, olayı kimseyle paylaşamadığını beyan etti.

İhbarda bulunmasından 2 gün önce yaşadıklarını rehber öğretmeni ile paylaşan genç kızın,  devlet yurdunda kalmak istemesinin ardından soruşturma başlatıldı.

Akçakoca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından  15 yaşından küçük çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve fuhuşa teşvik suçlarından başlattığı soruşturmada, Mağdurun ifadesindeki çelişkiler nedeni ile Akçakoca Cumhuriyet Başsavcılığınca kolluk kuvvetlerine , mağdurun kendisinin götürüldüğünü söylediği  evin teşhis edilmesi talimatı verilerek soruşturma

Genişletildi.

E.B.?nin  alınan ifadesinde  2011 yılında mahalleden komşusu ve arkadaşı olan S.K'nin kendisini evine götürdüğünü, burada şüpheli V.K ile birlikte olmasını sağladığını,şüpheli S.K'nın kendisine bunun karşılığında bir miktar para verdiğini, daha sonraki süreçte şüpheli V.K'nin kendisine tekrar cinsel istismarda bulunduğunu, aynı zamanda şüpheli V.K'nın da kendisini dosya şüphelileri olan Z.K ve O.K ile değişik zamanlarda ilişkiye girmesini sağladığını söyledi.

Şüpheliler S.K, V.K, Z.K ve O. K,  Akçakoca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından alınan ifadelerinin ardından tutuklanmaları istemi ile Akçakoca Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildiler. 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan ve fuhuşa sevk eden Şüpheliler Akçakoca Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.