DÜZCE YATIRIMA ÇOK MÜSAİT

DÜZCE YATIRIMA ÇOK MÜSAİT

 Türkiye odalar ve borsalar birliği Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu'nun davetlisi olarak ilimize gelen İstanbullu Genç Girişimcilere Düzce Belediyesi Film Platosunda yer alan 1001 Çeşit Kadın Emek Pazarı'nda kahvaltı verildi. TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan, ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını, bu ve benzeri kaynaşma ortamlarının kurulların çalışmaları açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Düzce'nin ve kurulun tanıtımını da yapan Aksan, yapılacak olan projelerde ortak çalışma fırsatlarının oluşmasını istedi.

Türkiye odalar ve borsalar birliği İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ümit Kiler, iki ilin gençlerine verdiği bilgi de gençlerin oda ve borsalarda daha aktif olmaları gerektiğini, ülkenin geleceğinin gençlerin elinde olduğunu söyledi. Kiler, girişimciliğin özellikle gençlere iyi anlatılması gerektiğini ve gençlerin girişimciliğe yönlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Toplantı Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan'ın İstanbul İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ümit Kiler'e plaket vermesiyle son buldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İstanbul İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ümit Kiler toplantı sonunda Düzce Televizyonuna yaptığı açıklamada, İstanbul Genç Girişimciler Kurulu olarak çevre illeri ziyaret edip, temaslarda bulunduklarını ve bilgi aldıklarını ifade etti.

Kiler, Düzce'nin İstanbul'a çok yakın bir yer olduğunu vurgulayarak yatırım içinde çok müsait olduğunu ifade etti. Kiler, Düzce'nin yeni açıklanan teşvik paketinde de iyi bir yerde olduğuna işaret ederek, "Bu da Düzce için iyi bir imkândır" dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.