BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri tarafından esnafa verilen 30 bin liralık faizsiz krediye Düzce?de 750?ye yakın esnaf başvuru yapıldı. Başvuruların devam ettiği kredilere Düzce esnafı yoğun ilgi gösteriyor.

Düzce esnafı faizsiz kredi fırsatını değerlendiriyor. 1 Ocak?tan itibaren başlanan başvurularda sayı 750?ye yaklaştı. Türkiye genelinde uygulanan ve esnaflara destek olmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında esnafa 200 Trilyon lira dağıtılacak.

Faizsiz krediye en fazla rağbet gösteren illerden biri olan Düzce?de mümkün mertebe esnafa kredi kullanılmasını amaçlayan Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Esnaflara ekipman desteği sağlamak ve işlerini büyütme adına önemli bir proje olan faizsiz kredide Düzce olarak 200 trilyon liralık paydan daha fazla yer alabilmek amaçlanıyor.

 

 

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı kredinin özenilecek bir şey olmadığını daha önce yaptığı açıklamalarda belirtmiş amaçlarının esnafın işlerini büyütme anlamında devlet tarafından sağlanan bu desteğin değerlendirilmesi gerektiğini vurgulamıştı. Taşlı, günümüz şartlarında büyümenin destek almadan olamayacağının altını çizmiş, eğer bu amaçla kullanılacaksa kredinin çekilmesi gerektiğini savunmuştu.

30 liraya kadar esnafa faizsiz kredinin başvuruları devam ediyor. Düzce?de şuana kadar 750 esnafın başvuruları alındığından dolayı kredi verilmesi banka tarafından sıraya sokuldu. Talep yoğunluğundan dolayı uygulanan sıralama sistemi ile ortaya çıkabilecek haksızlıkların ortadan kaldırılması amaçlanıyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.