DÜZCE BELEDİYESİ'NDEN VANLI ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ

DÜZCE BELEDİYESİ'NDEN VANLI ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ

 Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, 23 Nisan'da Vanlı çocuklara güzel bir gün yaşatmak amacıyla özel bir program hazırladıklarını söyledi. Deprem sonrası sadece fiziki yardım değil, sosyal aktivitelerin de yapılması gerektiğini belirten Bayram, "Biz de depremi yaşadık. 23 Nisan vesilesiyle istedik ki çocuklarımıza bir gün bile olsa güzel bir vakit geçirtelim. Tiyatro gösterilerimiz ve birtakım etkinliklerimiz olacak. Buradaki mahalle etkinliklerinde sergilediğimiz ne varsa orada yapacağız. Düzce

Belediyesi'nin organizasyonu ile Van'da düzenlenecek programda Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan çocuk oyunları sahnelenecek. Programda ayrıca geleneksel Türk tiyatrosundan örnekler de yer alacak. Program kapsamında Komedi Dans Üçlüsü de Vanlı çocuklarla birlikte olacak" açıklamasını yaptı. 
Vanlı çocuklara ayrıca oyuncak gönderdiklerini belirten Bayram, "Van'a giderken elimiz boş gitmeyelim, çocuklara oyuncak götürelim diye düşündük. Bunun için oyuncak kampanyası başlattık. Sağ olsun Düzceliler, özellikle çocuklarımız, ilköğretim öğrencilerimiz bu kampanyaya çok duyarlı yaklaştı. Oyuncak paketlerinin içinde ilginç notlar da vardı. Bazı çocuklar, 'Depremden dolayı üzgünüz. Biz de bu acıları yaşadık', 'En sevdiğim oyuncağı gönderiyorum' diye notlar yazmış" şeklinde konuştu. 
"Orada bir gün de olsa güzel bir ortam oluşturmayı amaçlıyoruz" diyen Bayram, "Van'daki çocukları mutlu edelim istedik. İnşallah amacımıza ulaşırız. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" dedi.
Konuşmanın ardından hazırlanan TIR yola çıktı.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.