COŞTU DA COŞTU

COŞTU DA COŞTU

Bugün İl Özel İdaresi araç filosuna kazandırılan 35 araç için düzenlenen törende İl Genel Meclis Üyesi Cahit Aydın adeta şov yaptı. Mehter takımının söylediği marşa eşlik eden Aydın coştu da coştu, ancak Fetih marşını isteyen Aydın'ın coşkusu yarım kaldı... 

35 yeni araç bugün düzenlenen törenle il özel idaresi filosuna dahil edildi. Araçlar için düzenlenen törene yoğun katılım vardı. Törende dikkatleri çeken ise, İl Genel Meclisi Üyesi Cahit Aydın?ın şovu oldu.

 

 

Daha önce de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?ın Başbakanlığı döneminde Düzce'ye yaptığı ziyareti sırasında at sırtında karşılayarak miting alanına kadar eskortluk yaptığı bilinen Aydın, Mehter takımının söylediği marşlara coşkuyla eşlik ederken , bir ara  kendini marşa öyle bir kaptırtırdı ki protokol arasında sesi yükseldi de yükseldi.

Genç Osman  marşı bittikten sonra aynı coşkuyu alkışlayarak da gösteren Aydın, Vali ve Belediye Başkanı'nın da bulunduğu bütün protokolün içinde mehter takımına ?Fetih? diye bağırdı, ancak kendisini duyan olmayınca ve istediği marş çalınmayınca coşkusu yarım kaldı.Aydın'ın bu davranışı hem protokol hem Ak Parti adabına yakışmadı şeklinde yorumlandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.