SIKINTI YAŞANACAĞI ŞİMDİDEN BELLİ

SIKINTI YAŞANACAĞI ŞİMDİDEN BELLİ

400 yataklı devlet hastanesi hizmete girmek için gün sayıyor. Ancak hastanenin büyüklüğü göz önüne alındığında sayılı aracın park yapabileceği otoparkın hastane açıldıktan sonra sıkıntı yaşatacağı şimdiden öngörülüyor. Ayrıca, otopark için ayrılan 10 dönümlük alana ise cami yapılacağı iddia ediliyor.

İnşaatının başlamasıyla birlikte aksiliklerin peşini bırakmadığı Atatürk Devlet hastanesi yeni binası, müteahhitin değişmesiyle birlikte bir düzene girmiş, inşaat hızla ilerleyerek geçtiğimiz ay yüzde 95 oranında tamamlanmıştı. Geçtiğimiz günlerde taşınma işlemlerinin başlayacağı bildirilen hastanede çevre düzenlemesi de eş zamanlı olarak yürütülüyor.

 

 

Hastane de inşaat tamamlandı, çevre düzenlemesi büyük oranda bitti. Her ne kadar hastane,  15 Nisan?da  Düzce?ye gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu?nun açtığı 81 yatırım içinde bulunsa da resmi olarak hizmete gireceği kesin tarih henüz belli değil.

Yeni hastanede çalışmalar devam ederken, hizmete girdikten sonra sıkıntı yaratacak bir ayrıntı dikkatleri çekti.400 yataklı devlet hastanesinin büyüklüğü ile çevresinde emniyet ve diş hastanesi gibi iki büyük kurumun daha olduğu göz önüne alındığında, yeterli düzeyde otoparkının olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Hastane bahçesine yapılan parmakla sayılacak azlıktaki araç park yerinin, hastanede çalışan personel sayısı, hasta ve hasta yakınları sirkülasyonu düşünülmeden mi yapıldığı merak edilirken, hastane otoparkı için ayrılan fidanlığa ait 10 dönümlük alana ise cami yapılacağı iddiası ortaya atıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.