ESKİSİNDEN BETER DURUMDA

ESKİSİNDEN BETER DURUMDA

Cedidiye Mahallesi?ndeki Fettah Bey parkının hali içler acısı. Yaklaşık 1 yıl önce Mahalle Muhtarı Celalettin Yesirci, parkta yeni düzenlemeler yapılacağını söylemişti. Ancak bugün park daha kötü bir duruma gelirken çevredeki vatandaşlardan çok akşamcıların mekanı oldu.

Düzce şehir merkezindeki mahalle parklarının içinde en güzeli olarak bilinen Cedidiye mahallesindeki Fettah bey parkından ne gençler ne de ailelerin gerektiği gibi yararlanamadığını daha önce gündeme getirmiştik. Geceleri top oynuyorlar diye çevrede oturan vatandaşların şikayeti üzerine parktaki basketbol potaları da sökülünce spor yapacak alan da kalmayan park adeta perişan durumda.

 

 

Yaklaşık 1 yıl önce, Cedidiye Mahallesi Muhtarı Celalettin Yesirci?ye parkın akıbetini sormuş, parkın başıboş olmaması için yeni düzenlemeler yapılacağı cevabını almıştık. Ancak 1 yıl geçmesine rağmen bırakın düzenlemeyi park eskisinden daha beter bir duruma geldi.

Oyun aletleri eskiyen paslanan, alçıdan yapılan süs havuzu ve köprüleri kırılan, havuzun içi çöp dolan park, amacı dışında kullanılmaya devam ediyor.  

Cedidiye Mahallesi Muhtarı Celalettin Yesirci, 1 yıl önce yaptığı açıklamada, ailelerin parkı kullanabilmesi için düzenleme yapılacağını söylemiş, parka neler yapılacağını anlatmıştı. Ancak parkta ne düzenlemeden ne de anlatılanlardan eser var.

Yesirci 1 yıl önce yaptığı açıklamada, ? başkanımızla, park bahçeler müdürlüğü ile görüşmelerimiz oldu. Park merkezde olması nedeniyle çok kullanılan bir yer. Oyun gruplarımız yetersiz bunları başkanımıza aktardığımız zaman oradaki oyun aletlerimiz zenginleştiririz demişlerdi. Ben de, fettah Sokak halı saha ile park arasındaki kısmı trafiğe kapatarak oraya basket voleybol alanı, tenis kortu konulması önerisinde bulundum. Artı Tayfun sokak, Mihriban sokak, Göksel Sokak ve 374. sokakta bulunan adayı 2 veya 3 sıra tartar pist yaparak Düzceli vatandaşlarımızın spor yapabilmelerini sağlamak istiyorum. Yani bu parka insanlarımızın gelmesini istiyorum. Binalarda oturan insanlarımızın çayını kekini alarak gelmesini istiyorum. Gelsinler aileler otursun burada. Başıboş pozisyonda kalmasın. Bu doğrultuda başkanımızın verdiği söz doğrultusunda düzenlemeler yapılacağını söylediği için bunu hep beraber göreceğiz.Başkanın burayı ivedi şekilde bitireceğine eminim.? Şeklinde konuşmuştu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.