EMNİYET?TEN 2 OPERASYON

EMNİYET?TEN 2 OPERASYON

Kaçakçılık ve organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon sonucunda Düzce?de  işyerlerine sahte para veren 5 şahıs yakalandı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ise 1 kişi üzerinde 88 adet ecstasy hap ile yakalandı.Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, İstanbul?dan gelerek ilimizde piyasaya sahte para süren ve beraber hareket ettikleri tespit edilen, 3 bayan, 2 erkek şahıs olmak üzere toplamda 5 şahıs düzenlenen operasyonla yakalandı.

Şahısların işyerlerini nasıl dolandırdığı güvenlik kameralarına da yansıdı.

Şahıslardan 9 adet 100 TL (900 TL) sahte para ve suçtan elde edildiği değerlendirilen bin 405 TL para ele geçirildi, 5 şahıs çıkarılmış oldukları Adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiler.

Ayrıca Düzce Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile mücadele şube müdürlüğü ekiplerince  sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Şerefiye Mahallesi Spor Sokak ve Gaziantep caddesi civarında uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahsa yönelik yapılan takipler neticesinde şüpheli şahıs düzenlenen operasyon sonucu üzerinde 88 adet Ecstasy hap ile yakalandı. Şüpheli şahıs çıkarıldığı Adli makamlarca tutuklanarak Cezaevine teslim edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.