BOĞAZİÇİ?NDE TOPLU KONUT ATAĞI

BOĞAZİÇİ?NDE TOPLU KONUT ATAĞI

Boğaziçi yazlık Mahallesi Kurban Tepe mevkiinde TOKİ kanalı ile yapılması planlanan toplu konutların startı verildi. 2+1 olarak 102 daire 8 blok halinde yapılacak konutlar  için başvurular başladı. Konutlardan sadece Boğaziçi halkı değil tüm Düzceliler yararlanabilecek.

Göreve geldiği 2014 yılında bu yana  Belde?nin gelişmesi adına büyük işlere imza atan Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan en büyük projelerinden biri olan toplu konut için atağa kalktı.

Boğaziçi yazlık Mahallesi Kurban Tepe mevkiinde yapılacak olan konutların yerini Belediye Başkanı İbrahim Ercan ile birlikte gezdik, gördük.

 

 

3 KATLI DOĞA İLE UYUMLU 102 KONUTLUK PROJE

Hem temiz havası, sağlam zemini ve de muhteşem manzarası ile ilgi odağı olması beklenen konutlar için başvuru döneminin başladığını söyleyen Başkan İbrahim Ercan, sadece bölge insanının değil tüm Düzcelilerin bu projeden yararlanabileceğinin altını çizdi.

Ercan, ? Burası TOKİ projesini uygulayacağımız alan. Projesi tamamlandı, başvuru süresi başladı.2+1 olarak düşündüğümüz 102 konutluk bir proje.Çekirdek aile modeline geçildiği için 2+1?lerin daha çok rağbet gördüğünü tespit ettik. 14 dönümlük bir alana yapılacak. 3 kat olarak 8 blok yatay büyüme endeksli olarak planlanıyor.TOKİ Başkanımızın da böyle bir şartı oldu. Kendi bölgemize, Düzce?mize kazandırmak için böyle bir yola çıktık. Başvurularımız başladı. Vatandaşlarımız başvuru formunu bizden alarak Ziraat bankası Düzce Nusrettin Şubesine 2 bin lira yatırarak başvurularını yapabilecekler. Ana yola 500 metre, en yakın cami 250 metre, sosyal alanlar projenin içinde. Tüm Düzceli hemşerilerimiz bu projeden yararlanabilecekler.? Dedi.

Konutların uygulama aşamasına geçmesi için başvuru sayısının yüzde 50?yi geçmesi gerektiğini belirten Ercan, başvuru sayısıyla orantılı olarak konutların yapımına başlanacağını ifade etti.

 

ULAŞIMI KOLAY YOL PROBLEMİ YOK 

Ercan, ?Uygulama safhasının başlaması için başvuruların yüzde 50?yi geçmesi gerekiyor.Başvurular yeni başladı. Tüm Düzceli vatandaşlarımızın bu projeden yararlanabileceğini sizlerin aracılığı ile müjdelemek istiyorum. ? şeklinde konuştu.

Başkan Ercan, konutların yapılacağı alana özellikle kış aylarında ulaşım zorluğu yaşanmayacağını da vurguladı.

Toplu konut alanına ulaşım sağlanması amacıyla yol çalışmaları da başlarken, 12 metre genişliğinde yapılacak olan yolda genişletme ve istinat duvarı çalışmaları da devam ediyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.