BİTMEDİ AMA BEKÇİSİ VAR

BİTMEDİ AMA BEKÇİSİ VAR

Düzce?nin yıllardır bitmeyen yatırımlar sıralamasında 1. sırada olan Kültür merkezi artık koruma altına alındı. İnşaatı bir süre önce hızlanan ancak bugünlerde hiçbir çalışmanın göze çarpmadığı binanın önüne köpek kulübesi konulması esprilere yol açtı. Bekçi köpeğinin CHP?nin kültür merkezi önündeki eylemlerine önlem olarak konulduğu konuşuluyor.

21 yıl önce emeli atıldı ancak yaşanan talihsizlikler bir türlü yakasını bırakmayınca Düzce özlemini duyduğu kültür merkezine bir türlü kavuşamadı.

 Bir başlayıp bir duran inşaatı ile 21 yıldır yılan hikayesine dönen kültür merkezinin 11 temmuzdaki büyük açılışlara yetiştirilmesi planlanıyor ancak inşaatta ne bir hareketlilik  ne de bir çalışma var.

 Kültür merkezinin talihsizliği bugüne kadar bir çok kez dillendirildi, ilgili kurumlar eleştirildi hatta CHP gençlik kollarının zaman zaman önünde yaptığı eylemlerle gündeme geldi.

Geçtiğimiz yıllarda kültür merkezi önünde 20. yaş kutlaması için pasta kesen CHPli gençler, geçtiğimiz günlerde de satranç oynayarak inşaatın bitmemesine tepki gösterdiler.

İşte CHPli gençler kültür merkeziyle ilgili ilginç eylemlere imza atarken, inşaatı büyük oranda tamamlanan bina önündeki köpek kulübesi ve köpekler dikkatimizi çekti. Kimsenin olmadığı binanın önüne, inşaatı korumak amacıyla mı yoksa CHPli gençlerin eylemlerine karşı önlem almak amacıyla mı bekçi köpeği konulduğu soruları akıllara geldi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.