Düzce İsmetpaşa İöo Annelere Özel Eğlence

Düzce İsmetpaşa İöo Annelere Özel Eğlence

Düzce İsmet Paşa İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından Anneler Günü'ne özel çay partisi düzenlendi.Okul Aile Birliği Başkanı Zuhal Küçük velilere seslenerek okula her zaman sahip çıkılmasını istedi. 

Düzce'nin en eski okulları arasında yer alan İsmet Paşa İlköğretim OkuluOkul Aile Birliği tarafından Anneler Gününe özel çay partisi düzenlendi. Saydam Düğün Salonunda yapılan çay partisine çok sayıda bayan veli katıldı. 

Etkinlik öncesinde bir konuşma yapan Okul Aile Birliği Başkanı Zuhal Küçük, katılanlara teşekkür ederek, "Okul aile birliği tarafından düzenlemiş olduğumuz amacı birlik, beraberlik ve dostluğun kaynaşması olan etkinliğimize hoş geldiniz.Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve 

velisi ile okulumuz sıcak bir eğitim yuvasıdır. Tek amacı çocuklarımızı gelecekteki yaşamlarınahazırlamaktır. Sevgili veliler öğretmenlerimizin çocuklarımızın daha iyi yetişmesinden başka bir amacı olamaz. Öğretmenlerimizi karşınıza değil her zaman yanınıza alınız. Bu okul sizlerle birlikte ayakta duruyor.Okulumuza her zaman sahip çıkın. Hep birlikte başarıdan başarıya koşalım" dedi. 

Küçük son olarak "Düzce'nin geleceği parlak. Düzce Türkiye'nin parlayan bir yıldızı ve gelişmeye müsait bir yerleşim birimidir. İsmet Paşa İlköğretim Okulu da bini aşan öğrenci sayısı, eğitim faaliyetlerindeki aktifliği ve sürekli kendini geliştirmesi ile nitelikli bir eğitim yuvasıdır" diye konuştu. 

Konuşmanın ardından Halk Oyunları gösterileri sunuldu. Bayanlar çalan müzik eşliğinde eğlendi. Çay sürprizi hediyelerlesona erdi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.