FUTBOLCULAR HAYRİ SİVRİKAYA'YA EMANET

FUTBOLCULAR HAYRİ SİVRİKAYA'YA EMANET

Düzcespor ve Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Düzcespor forması giyen oyuncuların sağlık ile ilgili bütün işlemleri Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi tarafından yapılacak.

Başkan Mehmet Saygun  ile birlikte canlanan ve yeni bir hava yakalayan Düzcespor?da yeni oluşum için her gün bir adım atılıyor. Öncelikli olarak takımı yenileme yönünde çalışmalarına ağırlık veren yönetim aynı zamanda sponsorluk anlaşmaları ile birlikte kulübe maddi yönden katkı sağlama adına faaliyetlerini sürdürüyor. Özel Hayri Sivrikaya Hastanesiyle imzalanan sponsorluk anlaşması ile oyuncuların sağlık tedavileri ücretsiz olarak karşılanacak. Hayri Sivrikaya Hastanesinde imzalanan sponsorluk anlaşmasına Düzcespor ve Hastane yönetimi katıldı.

Düzcespor Başkanı Mehmet Saygun, Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi ile imzaladıkları sponsorluk anlaşmasının iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederken, başka kurumlarla da bu tarz protokoller imzalanacağını bildirdi.

Saygun, ? Yeni yönetim ile birlikte yeni bir takım oluşturma adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün burada sponsorluk anlaşması imzalamak için geldik. Özel Hayri Sivrikaya Hastanesiyle de yeni oluşacak takımımızın sağlık taramaları ve ileriki zamanlarda da topçularımızda oluşabilecek sağlık sorunlarını Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi ile çözmeyi planlıyoruz. Bugün protokol imzalanacak. Bu tarz protokoller diğer kurumlar ile de yapılacak. Düzce spora desteklerinden dolayı Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.?? dedi.

Düzcespor?un sağlık ile ilgili bütün ihtiyaçlarının hastaneleri tarafından karşılanacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi  İletişim Pazarlama direktörü Nusret Erek, sporcuların sağlık ile ilgili bütün sorunlarının çözümü konusunda ellerinden geleni yapacaklarını belitti.

Erek?? Düzcespor?a sağlık konusunda elimizden gelen desteği verecek olacağımızdan dolayı mutluyuz. Düzcespor sporcularının sağlık tedavilerini ve kontrollerini hastanemiz tarafından yapılacaktır. Yeni sezonda Düzcespor?a başarılar diliyoruz. İmzalanan sponsorluk anlaşmasında Düzcespor sporcularının gerekli sağlık tetkikleri yapılacaktır. Sakatlıklarda da Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi olarak gerekli ameliyatlar yapılacaktır. İç sahadaki maçlarda ambulansı hastanemiz tedarik edecektir.? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından hayırlı olsun dilekleriyle, Düzcespor Başkanı Mehmet Saygun ve Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi  İletişim Pazarlama direktörü Nusret Erek arasında protokol imzalandı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.