MİLLETVEKİLİ ÇAKIR'DAN DESKKOP'A ZİYARET

 MİLLETVEKİLİ ÇAKIR'DAN DESKKOP'A ZİYARET

 AK Parti milletvekilleri meclis çalışmalarından fırsat buldukça Düzce'de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyorlar. Bu kapsamda AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, DESKKOP yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı'da bulundu.

Çakır, ziyarette yaptığı açıklamada Düzce esnafının, esnaf kefalet kooperatiflerinin sorunları hakkında bilgi almak olduğunu belirterek "Bu noktada esnafın sorunu bizim sorunumuzdur. Milletvekili olarak bize düşen neler var bunları öğrenmek için buradayım" dedi.
DESKKOP Başkanı Ertan Taşlı, ziyarettin duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sizleri yanımızda görmek bizler için çok sevindirici. Bu noktada size teşekkür ediyorum. Esnaf Kefalet Kooperatifi olarak sorunumuz yok. Sorunlarımızı kendi iç bünyelerimizce çözebiliyoruz. Düzce'deki tüm esnaf sanatkarlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ancak Düzce'de Cumayeri ve Çilimli ilçelerimizde esnaf kefalet kooperatifleri yok. Buralara da kredi kefalet kooperatiflerinin açılması için sizlerden destek bekliyoruz" diye konuştu.
Düzce Milletvekili Osman Çakır'da Türkiye'nin her ilinde ve ilçelerinde Esnaf Kefalet Kooperatiflerinin olduğunu Cumayeri'ne esnaf kefalet kooperatifi kurulmasıyla alakalı tüm desteği vereceğini belirterek "İlçesindeki esnaflar ve yöneticiler bu konudaki alt yapı çalışmaları tamamlasın bize düşen ne görev varsa yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu. Ziyaret ardından sohbet havasında devam etti.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.