DÜ'DE GİRİŞİMCİLİK, TEŞVİKLER VE YENİ FIRSATLAR PANELİ

 DÜ'DE GİRİŞİMCİLİK, TEŞVİKLER VE YENİ FIRSATLAR PANELİ

  İstanbul Ticaret Üniversitesi ve KOSGEB Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve Düzce Üniversitesi ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği protokolleri imza töreni yapılacak. 

Düzce Üniversitesi Konferans salonunda gerçekleştirilecek olan Girişimcilik, Teşvikler ve Yeni Fırsatlar Paneli 2 Mayıs Çarşamba günü saat: 09.30'da açılış konuşmalarıyla başlayacak ardından işbirliği protokollerinin imza töreni ile devam edecek.
İki oturum halinde yapılacak panelin birinci oturumunda, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, Girişimcilik ve KOSGEB Destekleri konulu bir konuşma yapacak.
Girişimcilik, Teşvikler ve Yeni Fırsatlar konulu II. oturuma ise AK Makine Uluslar arası Ticaret Ltd. Şirketi İTO Meclis Üyesi Oğuz Akyüz, Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kamil Erciyas, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Alkin ve Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Hakkı Eraslan konuşmacı olarak katılacaktır.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.