TEK VATAN,TEK BAYRAK,TEK MİLLET

TEK VATAN,TEK BAYRAK,TEK MİLLET

Dün akşam davul zurnalar çalındı, atlılar, gençler yaşlılar, çoluk çocuk demokrasi için yürüdü. Ağa mahallesi ile Akpınar ve Çamköy mahallesi sakinleri belediye önünden Anıtpark?a kadar yürüdü. Sloganlar ve tekbirlerle süren yürüyüşün coşkusu görülmeğe değerdi.

3 mahallenin katılımı ile dün akşam düzenlenen demokrasi yürüyüşü renkli anlara ve coşkuya sahne oldu.

 

Belediye önünden başlayan yürüyüşe, Ağa mahallesi, Akpınar mahallesi ve Çay mahallesi sakinleri katıldı.

Atlılar ve davul zurnanın eşlik ettiği yürüyüşte, çoluk çocuk genç yaşlı yüzlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ile, ?tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet? yazan pankart taşıdılar. ? şehitler ölmez vatan bölünmez? sloganı ile birlikte tekbir getirerek yürüyüşe devam ettiler.

Yürüyüşü organize eden vatandaşlardan biri olan Ferdi Keman, ? Öncelikli hedefimiz, tek vatan, tek bayrak,tek devlet diyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.Ağa mahallemiz, Akpınar, Çamköy mahallemiz olmak üzere birlik ve beraberliğimiz bütün olsun.? Diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Belediye önünden Anıtpark?a kadar yürüyen vatandaşlara araçlar da kornolarıyla eşlik ederken, şenlik havasında geçen yürüyüşün coşkusu gece geç saatlere kadar sürdü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.