SALDIRIDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

SALDIRIDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Almanya, Münih kentindeki Olympia adlı alışveriş merkezinde gerçekleştirilen saldırıda ölen 15 yaşındaki Selçuk Kılıç Kaynaşlı?da toprağa verilecek.

Almanya, Münih kentindeki Olympia adlı alışveriş merkezinde İran kökenli Alman vatandaşı Ali David Sonboly (18) tarafından gerçekleştirilen ve 9 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı saldırının yaralarını sarmaya çalışıyor. 22 Temmuz Cuma günü meydana gelen saldırıda Selçuk Kılıç (15), Can Leyla (15), Hüseyin Dayıcık (17) ve Sevda Dağ (45) isimli Türkler de yaşamlarını yitirmişlerdi. Saldırı kurbanı Türklerden biri olan Selçuk Kılıç'ın cenazesi memleketi Kaynaşlı Bakacak köyünde  toprağa verilecek. Aile yakınlarından edinilen bilgiye göre, cenaze firmasının gerekli işlemleri tamamlamasının ardından talihsiz gencin cenaze dün akşam  Kaynaşlı?ya getirildi. Okul arkadaşı ve komşu olan Selçuk Kılıç ile Can Leyla birlikte fastfood restoranda yemek yerken kurşunlara hedef olmuşlardı. İki yakın arkadaş, olay yerinde yaşamlarını yitirmişti.

Kaynaşlı Bakacak köyünden Merhum Ali Kılıç'ın torunu, Engin Kılıç'ın oğlu olan Selçuk Kılıç?ın Cenazesi dün akşam saatlerinde Kaynaşlı'ya gelirken, bugün öğlen namazına müteakip Kaynaşlı Bakacak köyünde kılınacak cenaze namazının ardından aynı köy mezarlığına defnedilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.