DÜZCE ATLETİZM TAKIMI MADALYA İÇİN ANKARA'DA

DÜZCE ATLETİZM TAKIMI MADALYA İÇİN ANKARA'DA

 Geçtiğimiz ay Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Stadyumunda 2 gün boyunca gerçekleştirilen puanlı atletizm yarışmalarında dereceye giren okullar ve ferdi başarı sağlayan öğrenciler Ankara'da yapılan finallere gitti.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Meral Şahin ve Beden Eğitimi Öğretmeni Cem Yağmuroğlu ile birlikte Ankara'ya hareket eden okullarla birlikte 57 kişilik kafile madalya ve final vizesi için ter dökeceklerini belirtti. Puanlı atletizm yarışmalarında barajı geçen öğrencilerden final başarısı da beklediklerini kaydeden Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, kafileyi uğurladı.
Puanlı Atletizm yarışmalarında barajı geçen sporcular Ankara Naili Moran Stadında yarışacak. Ramazan Tanrıkulu 3000 metre, Ekrem Mercan 1500 metre, Mesut Yıldırım 100 metre, Hasan Keskin 800 metre, Atakan Altınsay 1500-800 metre, Oktay Üçel 800 metre, Mert Genç Gülle Atma, Yağmur Kurt 1500 metre, Berkay Nuri Koç 1000 metrede yarışacak.
Öte yandan Hikmet Akın, Ticaret Lisesi ve Eski Mengencik okulları da yarışmada boy gösterecek. 11 ilin katıldığı yarı finalde Bolu, Kırıkkale, Ankara, Sakarya, Adana, Zonguldak, Kocaeli, Kastamonu ve Aydın illeri de yer alıyor.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.