MÜŞAVİRLİK İÇİN ADI GEÇİYOR

MÜŞAVİRLİK İÇİN ADI GEÇİYOR

AK Parti Düzce Milletvekili ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün, Ak Parti Düzce Koordinatör eski milletvekillerinden olan Mehmet Ali Okur'un sanayi konusundaki bilgi birikiminden faydalanmak için Bakanlık Müşavirliğine getirmek istediği öğrenildi.

2015 Genel seçimlerinde Kocaeli'den tekrar milletvekili aday gösterilmedikten sonra Genel Merkez kararı ile Ak Parti Bolu, Düzce ve Sakarya teşkilatlarının koordinasyonunda görevlendirilen Mehmet Ali Okur'un Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığ'nda, TÜBİTAK, Bilişim Vadisi ve Organize sanayi bölgelerinden sorumlu Bakanlık müşavirliği görevine getirileceği konuşuluyor.

AK Parti Düzce Milletvekili ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün, Mehmet Ali Okur'un sanayi konusundaki bilgi birikiminden faydalanmak için resmi görev ile atama yaptıracağı ve Bakanlık olarak Organize sanayi bölgeleri ve özellikle Kocaeli sanayisi ile Bilişim vadisini Mehmet Ali Okur aracılığı ile takip etmeyi düşündüğü öğrenildi..

Bu görevlendirme için Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında üçlü kararname gerektiği ve önümüzdeki günlerde bu kararnamenin imzaya sunulacağı iddia ediliyor.

 

OKUR?UN ELİ KULAĞINDA

Mehmet Ali Okur'un Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığ'nda, TÜBİTAK, Bilişim Vadisi ve Organize sanayi bölgelerinden sorumlu Bakanlık müşavirliği görevine getirilmesi ile ilgili kararnamenin imzaya çıkarılmasının,15 Temmuz Kanlı Darbe girişimi nedeni ile ertelendiği öğrenilirken, önümüzdeki haftalarda bu atamanın gerçekleştirilmesi bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.