TANITIM FAALİYETLERİ YAPILACAK

TANITIM FAALİYETLERİ YAPILACAK

Kırsal kesimde yaşayan ve eğitim öğretim imkanı bulamayan gençlerin meslek sahibi olmalarını sağlamak için çeşitli branşlarda kurslar açan El Sanatları Eğitim Merkezi  Müdürlüğü, öğrenci almak için tanıtım faaliyetleri yapacak.

El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Kasım ayında açılacak olan kurslara öğrenci bulabilmek için tanıtım faaliyetleri yapılacak. Kırsal kesimde yaşayan ve eğitim öğretim faaliyetlerinden yararlanamayan gençlere ulaşma amacı ile yürütülecek ola tanıtım faaliyetleri kapsamında 12 bin broşür basıldı.

El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü idaresi ve personeli tarafından tanıtım faaliyetleri kapsamında Düzce?de yer alan 278 köy muhtarlığı ve sivil toplum örgütleri ziyaret edilerek kurslar hakkında bilgiler verilecek. El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Aycan, kurslara kayıt yaptırmak isteyenlerin müdürlüğe başvuru yapmaları gerektiğini belirterek kurslar hakkında bilgiler verdi.

 

1 Ağustos tarihinden itibaren El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğünde çeşitli kurslara kayıt yapılacağını belirten Düzce El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Aycan, yatılı ve gündüz kurslar için tanıtım faaliyetlerinin başladığını söyledi.

Aycan, ? El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak yaz aylarında öğrenci temenni konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Kurslarımızın tanıtımı amacıyla basın yayın yolu, muhtarlar ile görüşmeler, afişler ile kursiyerlere ulaşmayı hedefliyoruz. Kurslarımız Kasım ayının ilk haftasında başlayacak. Eğitim Merkezimizin 50 kişilik yatak kapasitesi mevcuttur. Bunun dışında 200 öğrenci kapasiteli kurs açma imkanımız var.  Ahşap, mermer, gümüş, mozaik eskitme, ahşap tornacılığı, sedef kakma, tel kakma, telkari gibi kurslarımız ile hizmet vermekteyiz. Halk Eğitim Merkezi ve İşkur Müdürlüğü ile de ortaklaşa kurslarımız olmaktadır. 280 köyümüzün tamamına giderek muhtarlarımızı ziyaret edeceğiz. Sivil toplum kuruluşları da olmak üzere geniş bir kesime ulaşma adına tanıtım faaliyetlerinde bulunacağız. Toplam 120 bin adet broşür bastırdık. Broşürler aynı zamanda 48 il 545 ilçeye de gönderiliyor.   Bizler genel olarak okuma imkanı bulamamış gençlere eğitim veriyoruz. Ağustos?un 1?i itibariyle kayıtlarımız başlamıştır. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.