YENİDEN TOPARLANDILAR

YENİDEN TOPARLANDILAR

Bolu/Düzce Tabip Odası Yönetiminin dağılmasına yol açan FETÖ soruşturmalarının ardından  istifa eden Yönetimin yerine Demokratlar yönetime geldi. Yeni düzenlemeyle AIBÜ Akademisyenlerinden Doç. Dr. Ali Rıza Gezici Tabip Odası Başkanlığına seçildi.

Bilindiği gibi 24 Nisan tarihinde gerçekleştirilen Bolu-Düzce Tabip Odası seçimlerinde üç grup birlikte hareket etmiş ve Demokrat Hekimler Grubuna karşı sadece 10 oy farkla seçimi kazanmışlardı. Ancak 15 Temmuz Darbe Kalkışması sonrası Bolu/Düzce Tabip Odası kelimenin tam anlamıyla tuz gibi dağıldı.

Yönetimden ?Kutsal İttifak??ın Başkanı Doç Dr. Fatih Demircioğlu ve Genel Sekreter Aytekin Alçelik AİBÜ Senatosu tarafından cemaatçi yapılanmaya bağlı oldukları gerekçesi ile fakültedeki görevlerinden alındı ve ardından tutuklandı.

İstifalardan sonra en çok oy alan Demokratlar listesinden 4 Doktor yönetime geldi. Yönetim kendi arasında vazife taksimi yaptı. Buna göre, AIBÜ Akademisyenlerinden Doç. Dr. Ali Rıza Gezici Tabip Odası Başkanlığına seçildi. Genel Sekreter Doktor Ercüment Filig, Malı işlerde ise Aile Doktoru Murat Sarıkaya, Düzce?de görev yapan Beyin Uzman Doktoru Sedat Çelikel yönetime seçildi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.