HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Türkiye 3. Lig 2. Grup da mücadele edecek olan temsilcimiz Düzcespor 2016-2017 sezonu öncesinde hazırlık maçları oynama devam ediyor. 5. hazırlık maçında Sancaktepe Belediyespor?u ağırlayan temsilcimiz sahadan farklı yenilgi ile ayrıldı.

Düzcespor hazırlık maçları oynayarak yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 2016-2017 sezonunda Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele edecek olan kırmızı şimşekler son hazırlık müsabakasında Sancaktepe Belediyespor?a 3-0 lig net bir skorla mağlup oldu.

Hazırlık maçı öncesinde Düzcespor alt yapı sezon açılışı da yapıldı. U15 ve U16 takımları açılış programı kapsamında kendi aralarında bir maç oynadılar. Alt yapı takımlarının kendi aralarında oynadıkları maçın ardından Düzcespor takımı 5. hazırlık maçını oynamak için sahaya çıktı.

18 Temmuz Şehir Stadyumunda oynanan müsabakaya Düzcespor: Salih Şenbaş,Berk Baran, Zihni Aydın, Sercan Özçelik (dk.73 Seyhmuz Aksu-dk.79 Bünyamin Uyanık),Tayfun Yanar,Oktay Gümüş, Gökhan Karataş,Kemal Ünal (dk.58 Hasan Ateş) Emre Pehlivan, İsmail Türk (dk.82 Kasım Kılıç) Barış Kazer (dk.46 Kerem Çagatay ) 11? ile çıktı.

Maçın ilk düdüğünün çalması ile birlikte karşılıklı ataklar ile başlayan müsabakanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Maçın son 10 dakikasında yediği üç golle sahadan yenik ayrılan temsilcimiz taraftarlarını üzdü. SAncaktepe Belediyespor adına maçın golleri Goller:dk.82 İlker, dk.83 Samet, dk.87 Umut?un ayağından geldi.

Karşılaşmanın geç başlamasından dolayı sahanın aydınlatması tribünlerde yer alan ışıkların yakılması ile sağlanmaya çalışıldı. Ancak sahanın yarısının aydınlanabildiği müsabakada olumsuzluklar karşısında Düzcespor sahadan farklı yenilgi ile ayrıldı.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.