KAYMAKAMLIK VE BELEDİYEDEN YARDIM İSTEDİLER

KAYMAKAMLIK VE BELEDİYEDEN YARDIM İSTEDİLER

Akçakoca Yukarı mahallede yerleşim alanının yanı başına dökülen çöpler tehlike saçıyor. Yasak olmasına rağmen uyarıları dikkate almayan vatandaşlar çöp alanında fındık patoz artıklarını yakarken belediyenin ikaz tabelasını da yakmışlar.

Akçakoca Yukarı mahallede yerleşim alanının yanı başı adeta çöplüğe döndü. Yasak olmasına rağmen uyarıları dikkate almayan vatandaşlar akşam saatlerinde her türlü çöpü dökmeye devam ederken, çöp alanında fındık patoz artıklarını yakanlar üstüne üstlük belediyenin ikaz tabelasını da yakmışlar.

Yukarı mahalle İnci sokak girişine dökülen çöplere karşı mahalle halkı tepkilerini ilgililere iletirken, mahallelerine gelişigüzel çöp dökülmesi ve yakılmasına karşı Muhtar Mehmet Karabıyık da Kaymakamlık ve Belediyeden yardım istedi.

Eskimiş yatak, yorgan, kanepe gibi her türlü evsel çöplerin yanı sıra, inşaat molozlarının da yasa dışı bir biçimde mahallelerine bırakıldığını belirten Yukarı mahalle muhtarı Mehmet Karabıyık, fındık toplama sezonuyla birlikte, patoz artıklarının da döküldüğünü ve yakıldığını söyledi.

Karabıyık, ??Önümüzde bir kurban bayramı var. Bu bayram günlerinde kurbanlık artıkları ve işkembelerinin bu alana döküleceğinden endişe duyuyoruz?? şeklinde konuşan Karabıyık, mahalle halkı olarak Kaymakamlık ve Belediye yetkilileri tarafından çöp dökülen eski Köy Hizmetleri binasının yanı başındaki alana yönelik, acil tedbir alınmasını talep ettiklerini sözlerine ekledi.

Çöp dökülen alanda ikamet eden bazı vatandaşlar ise, kötü kokudan dolayı burunlarını tıkayarak geçtikleri yasak çöp dökme alanıyla ilgili olarak, ilgili kurumların bilgilendirildiklerini, belediye görevlileri tarafından bölgeye asılan uyarı levhalarının ise çöp döken duyarsız vatandaşlar tarafından yakıldığını ifade ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.