ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan 10 kişi bugün adliyeye çıkartıldı. Adliyeye sevk edilenlerin arasında, 2014 yılında İzmir'de paralel yapıyla ilgili olarak polislere yönelik düzenlenen operasyonda mahkemece serbest bırakılan, ve serbest kaldıktan sonra "Bu şanlı davada en büyük mükafat olan tutuklanmayı isterdim." diyen komiser S.Ç.' babasının da olduğu öğrenildi.

İşadamları, örgütün çeştli kademelerinde görev alan kişiler, eski il imamı ve il ablasının da aralarında bulunduğu 10 kişi adliyeye sevk edilirken, grup arasındaki bir kişinin ağladığı dikkat çekti.

Şüpheliler ile birlikte ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen belge ve bulgular da adli makamlara iletildi.

Bugün adliyeye sevk edilenlerden birinin, 2014 yılında İzmir'de paralel yapıyla ilgili olarak polislere yönelik düzenlenen operasyonda mahkemece serbest bırakılan, ve serbest kaldıktan sonra "Bu şanlı davada en büyük mükafat olan tutuklanmayı isterdim." diyen komiser S.Ç.'nin babasının olduğu öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.