ARTIK BOŞA AKIP GİTMEYECEK

ARTIK BOŞA AKIP GİTMEYECEK

Nusrettin cami önünde yer altında telefon kablolarının bulunduğu menholun su içinde kaldığını ve vatandaşın tepkisini geçtiğimiz günlerde gündeme getirmiştik. 10 gündür boşa akıp giden su belediye ekiplerinin yaptığı çalışma ile durduruldu.

Burhaniye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve Nusrettin Mahallesi Camiin önünde TELEKOM görevlilerinin fiber kablo çekmek için açtıkları menbolun içinde su birikintisinin görünmesi ile fark edilen boşa akıp giden su için belediye ekipleri harekete geçerek arızayı giderdiler.

 

 

Mahalle sakinleri ve esnaflar tarafından boşa akıp giden ve parası vatandaşın cebinden çıkan su ile ilgili olarak belediye yetkililerine seslerini duyuramadığından dert yanarak mikrofonlarımız aracılığıyla tepki göstermişlerdi.

19 ve 23 Ağustos tarihlerinde haber bültenlerimize konu olan arıza ile ilgili olarak Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerinde yapılan çalışmalar sonrası boşa akıp giden suyun önüne geçildi. İstiklal Caddesi üzerinde oluşan içme suyu hattındaki patlağı onaran ekipler yaşanan sorunu çözdü. Menholun içinde biriken suların ise zaman ile çekeceği bildirildi. 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.