GENÇLİK KAMPLARI BAŞLIYOR

GENÇLİK KAMPLARI BAŞLIYOR

 Düzce Gençlik Merkezi gençlik kampları başlıyor. Gençlerin yaz aylarında serbest zamanlarını çeşitli sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla açılan deniz ve doğa kampları bu sene de düzenleniyor. Doğa ve deniz kamplarına maddi imkânları kısıtlı ancak başarılı öğrencilere öncelik tanınırken gençlerin tüm masrafları Bakanlık tarafından karşılanacak.

2012 yılında daha fazla gencin kamplardan yararlanabilmesi için doğa ve deniz kamplarının kapasiteleri ve dönem sayıları arttırıldı. Bu kapsamda Mersin Silifke, Aydın Kuşadası, İzmir Çeşme, Çanakkale Güzelyalı, Antalya Duacı da 13-15 yaş grubuna yönelik ücretsiz deniz kampları ve Antalya Akseki Bademli, Bolu Aladağ ve Denizli Cankurtaran, Kastamonu Kadıdağı'nda da ise 16-17 ve 18-22 yaş grubuna yönelik ücretsiz doğa kampları açılacak.
Düzce Gençlik Merkezinin öncülüğünde gidilecek olan deniz kamplarına toplamda 53 genç katılabilirken doğa kamplarına 84 genç katılabilecek.
Gençlik kamplarına katılacak gençler mutlaka maddi durumu uygun olmayan ve ailesinin imkânları ile tatil yapamayanlar arasından belirlenecek. Kamplara; okullarında başarılı öğrenciler, sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye giren öğrenciler, engelli gençlerden kendi başına hareket kabiliyeti olanlar, çıraklık eğitim merkezlerinde yetişen, şehit ve gazi yakını gençler, gençlik merkezi üyesi gençler, maddi imkanları kısıtlı ancak başarılı gençler katılabilecek. Ücretsiz Gençlik Kampları ile ilgili detaylı bilgiler www.genclikkamplari.gov.tr sayfasında yer alıyor.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.