KAVŞAK NORMALE DÖNDÜ

KAVŞAK NORMALE DÖNDÜ

Altınpınar Köyü girişinde yer alan ve araçların 20 metre D-100?un tersi istikamette gittiğine yönelik tehlikeli kavşak ile ilgili olarak yaşanan sıkıntıyı daha önce gündeme getirmiştik. Köy halkının giriş çıkışlarda yaşadığı sıkıntı sonunda ortadan kaldırıldı.

Altınpınar Köyü girişindeki  tehlikeli kavşak ile ilgili olarak düzenleme çalışmaları yapıldı. Geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiğimiz konu sonrasında yapılan düzenleme ile köy yoluna girmek isteyen araçlar artık güvenli bir şekilde kavşağı kullanıyorlar.

 

Ağustos Ayı içerisinde yaptığımız haberde Altınpınar Köyü yoluna girmek isteyen araçların tehlikeli bir şekilde D-100?den ters istikamette gitmek zorunda kaldıklarını gündeme getirmiş ve haberimizin hemen ardından Karayolları Müdürlüğü ekipleri yol ile ilgili olarak alt yapı çalışmalarına başlamıştı.

Başlanan çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanarak köy girişi kavşak ile aynı yönde yapıldı. Altınpınar Köyü sakinlerinden Şefik Ceylan konu ile ilgili olarak yaşadıkları sıkıntıları konuşmuş ve nüfusun hızla arttığı bir köyde yolun acilen yapılması yönüne yetkililere seslenmişti.

Yapılan yol çalışmaları sonrasından Şefik Ceylan, çalışmalarda emeği olanlara teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Ceylan, ? Çalışmaya hemen başladılar. Tretuvarlarda eksiklikler var. Yan tarafta çukurlar var. Bir an önce noksanların giderilmesini istiyoruz. Köyümüz büyük bir sıkıntıdan kurtuldu. İnşallah bundan sonra eskiden olan kazalar olmaz. Çünkü yoğun trafik var.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.