TÜM OKULLARA DAĞITILACAK

TÜM OKULLARA DAĞITILACAK

Akçakoca Belediyesi tarafından ilçedeki tüm okullara, futbol, voleybol ve basketbol topu hediye alındı. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici tarafından öğrencilere dağıtılırken, tüm okullara dağıtım yapılacağı bildirildi.

Akçakoca Belediyesi gençleri spora yönlendirmek amacıyla okullara futbol, voleybol ve basketbol topu hediye edecek.

 

Düzenlenen törenle topların bir kısmını Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici öğrencilere hediye etti. Başkan Yemenici top dağıtım töreni esnasında yaptığı konuşmada, gençlerin önemi ve değerine değindi.

Yemenici, "Gençlik bizim için önemli. Çünkü gençlik, geleceğimiz demek. Bazı şeyleri öteleyebilirsiniz ama gençlik için yapılacak hiçbir hizmeti öteleyemezsiniz.? dedi.

Amatör spor ruhunun çocuklara aşılanması gerektiğini de belirten Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, sporla gençleri buluşturmak adına okullara tüm desteği sağlayacaklarını vurguladı.

Yemenici,  "Gelişim çağında sporla yakından ilgilenmeleri onların yanlış yerlere gitmelerinin önüne geçecektir. Spor, çocuk psikolojisine, fizyolojisine, anatomisine, onların ruh sağlığına ve beden sağlığına büyük katkılar sağlamaktadır. Akçakoca Belediyesi olarak biz bu noktada okullarımıza her türlü desteği sağlıyoruz ve sağlamaya da devam edeceğiz. Bu nedenle çocuklarımızı mutlaka sporla buluşturmamız lazım. Amacımız gençlerimizin sağlıklı bir şekilde spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak, kaliteli bir yaşam sürmesidir.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.