BAŞKAN TARİH VERMİŞTİ

BAŞKAN TARİH VERMİŞTİ

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Eylül ayında yaptığı bir açıklamada Düzce ve Düzce Belediyesi için en önemli yatırımlar arasında yer alan şehirlerarası otobüs terminalinin 27 Ekim?de açılacağını söylemişti.

Daha önce birkaç kez tarih verilmesine rağmen henüz açılışı gerçekleştirilemeyen yeni terminalde çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Keleş  geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamada terminalin 27 Ekim tarihinde hizmete gireceğini bildirmişti.

 

 

Yolcu sirkülasyonunun çok daha düzenli ve kolay sağlanması amacıyla tasarlanan Şehirler arası Otobüs Terminalinin toplam inşaat alanı 7 bin 118 metrekare olurken, toplam parseli 31 bin 500 metrekareyi kapsıyor. 9 Milyon 350 bin lira maliyetle yapılan Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 21 araçlık şehirlerarası otobüs peronu ve otobüslere ait 13 adet park alanı, 52 araçlık minibüs peronu ve bu minibüslere ait 33 araçlık park alanı ile ulaşım hizmeti verecek. Yapı içerisinde konumlandırılan 17 adet bilet gişesiyle 17 ayrı firmaya ev sahipliği yapacak. Terminal alanında çevre düzenlemesine de önem verilirken, bölgede 4 bin metrekarelik yeşil alan oluşturuldu, Yolcular için tüm sosyal donanımlar tamamlandı.

Ancak henüz taşınma işlemlerinin başlanmadığı terminalin açılış tarihi bu kez de tutup tutmayacağı merak ediliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.