SON KULLANMA TARİHİNE 3 AY VAR AMA...

SON KULLANMA TARİHİNE 3 AY VAR AMA...

Vatandaşın marketten aldığı hazır süt yoğurt çıktı. Ünlü bir firmanın paket sütünü alan Fatih Tuyan, sütü bardağa koyduğunda olmadık bir manzara ile karşılaştı. Tuyan, bu skandalın sorumlusunu ararken, ? benim çocuklarım bu sütü içseydi vebalini kim çekecekti? dedi.

Bugüne kadar tarihi geçmiş gıdaların bozuk olduğu ya da gıdaların içinden çıkan çeşitli maddelerle ilgili haberler bir çok kez gündeme geldi. Ancak bu kez bozuk çıkan gıdanın ne son kullanma tarihi geçmiş ne de içinden yabancı madde çıkmış.

 

Nusrettin mahallesinde esnaflık yapan Fatih Tuyan, bu sabah markete giderek çocuklarını içmesi için 2 paket süt aldı. Eve gelerek sütü bardağa dolduran Tuyan hayret verici bir manzara ile karşılaştı. Üzerindeki son kullanma tarihine göre daha 3 ay ömrü olan süt adeta yoğurt gibi pelte pelte bir durumdaydı. Hemen firmanın müşteri hizmetlerini arayan Tuyan, firmayı şikayet edeceğini söylerken, çocuklarının bu sütü içerek zehirlenmesinin vebalini kimin taşıyacağını sorgulayarak tepki gösterdi.

Tuyan, ? Bu sabah 2 paket süt aldım. Sütü açtım, böyle bir süt olamaz. Benim iki tane çocuğum var. Biri 5 diğeri 3 yaşında. 5 yaşındaki çocuğum süt hastası. Sütü gördüğü zaman kendisi bardağa döküp içiyor. Eğer bu sütü içmiş olsaydı bunun vebalini kim verecekti.İlk kez başıma geldi. Müşteri temsilciliğini aradım.Paketin ayrıntılı bir şekilde bilgisini verdim. Gün içinde yetkililer yanınıza gelecek dediler. Bozukluktan da farklı bir şey bu. Gereken bütün haklarımı istiyorum.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.