EMEKLİLER ?ZAHMET ETMESİNLER? DİYOR..

EMEKLİLER ?ZAHMET ETMESİNLER? DİYOR..

Düzceli emeklilere bir dokunduk bin ah işittik. Milyonlarca emeklinin gözü devletin açıklayacağı promosyondayken, 3 yılda 400 TL verilecek olması emeklileri şaşırttı. ? Zahmet edip vermesinler? diyen emekliler bir de siyasilere mesaj yolladılar. ? Çuvaldızı kendinize iğneyi bize batırın?

11 milyon emekliyi ilgilendiren promosyonla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Milyonlarca kişi emekli promosyon ücretlerini ve detaylarını merak ederken, emekli insanlarımızı fazlasıyla bekleten promosyonla ilgili mikrofon uzattık. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun promosyonun en geç yıl sonuna kadar verileceğini açıklamasıyla heyecanlanan emekliler, tutar konusunda yetkililere çağrı yaptı Düzceli  emeklilerin promosyon ile ilgili düşünceleri haberimizde.

 

 

Promosyon tutarını yeterli bulmayan emekliler, yetkililere, ?emeklilere sahip çıkın? çağrısında bulundular.?ne yapalım devlet böyle layık görmüş? derken, siyasilerden, çuvaldızı kendilerin iğneyi emeklilere batırmalarını istediler. Daha önce yüksek olan promosyon tutarının 3 yıllık 400 TL değil de en az 900 lira olması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, daha hakkaniyetli bir paylaşım olmasını istediklerini ifade ettiler.

Promosyon miktarını duyan emekliler manidar bir şekilde gülümserken, ? yarısını alsalardı çok verdiler? diyen de oldu, ?kendilerine gelince bin bin alıyorlar, bizi kandırıyorlar? diyende.  Hatta, ?yılbaşından sonra zam gelir o verdiklerini de alırlar? şeklinde konuşurlarken, ? ne versinler ne alsınlar bizi rahat bıraksınlar? ifadelerini kullandılar.? Hiç gereği yok zahmete girip vermesinler? şeklinde düşüncelerini açıklayan vatandaşlar, milletvekilliği yapıp emekli olanlara da göndermede bulundular.

 

 

.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.