GENEL SEKRETERLİKTE DEVİR TESLİM

GENEL SEKRETERLİKTE DEVİR TESLİM

Düzce Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Zülfü Kılıç, görevini Op.Dr. İbrahim Özcan? a devretti. Özcan yaptığı açıklamada, önceliğin Düzcelilere kaliteli sağlık hizmeti vermek olduğunu belirtti.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği görevini yürüten Operatör Doktor Zülfü Kılıç'ın yerine Düzce'de sevilen isimlerden olan ve daha önce Devlet hastanesi Başhekimlik görevini başarı ile yapan Genel Cerrah İbrahim Özcan atanmıştı. Özcan, Düzce Devlet Hastanesi?nin başhekimliğini yaparken aynı zamanda Genel Cerrahlık görevini de yerine getiriyordu. İbrahim Özcan son olarak Ankara'da üst düzey Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği?nde görev almıştı.

Bugün Genel Sekreterlik Makamında devir teslim töreni gerçekleştirilirken, Zülfü Kılıç, görevini  İbrahim Özcan? a devretti.  Törene, kamu hastaneleri genel sekreterliğine bağlı sağlık tesisi Yöneticileri ve Genel Sekreterlik personeli de katıldı.

Genel Sekreter Özcan devir teslim töreninde yaptığı konuşmasında ; ??2 yıldır Genel Sekreterlik görevini yürüten Op.Dr. Zülfü Kılıç? a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz ve meslek hayatının devamında başarılar diliyoruz. Sayın Kılıç?ın bıraktığı yerden bu hizmeti daha ileri götürmek için emek harcayacağız. Amacımız öncelikle Düzcelilerimize ve tüm vatandaşlarımıza ulaşılabilir kaliteli sağlık hizmeti sunmak olacaktır.?? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.