AKÇAKOCASPOR 2 ESKİŞEHİR KURTULUŞSPOR 1

AKÇAKOCASPOR 2  ESKİŞEHİR KURTULUŞSPOR 1

Akçakoca spor Eskişehir Kurtuluş spor ile karşılaşma sonucunda 2-1 üstünlükle kapanmasının ardından BAL ligi 11. gurupta yükselmeye başladı.

 

Akçakoca Spor ile Eskişehir Kurtuluş spor maçı öncesi maçın başlamasına 10 dakika öncesine kadar izleyici olmazken, bir anda seyirci türbinlerde yerini alarak maça başladı.

 

 

Maç öncesi protokolde Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve kaymakam Mehmet Özer, yine yerlerinde olmazken,spor severlerden yöneticiler Akçakoca sporu yine yalnız bırakmadılar.

 

Akçakocaspor ile Eskişehir Kurtuluş spor arasında başlayan karşılaşmada ilk yarıda Akçakoca spor?un üstünlüğü ile başladı.İlk yarıda çok sayıda gol fırsatı bulan Akçakoca spor fırsatları değerlendiremedi.

 

 

Hakem dakika tabelasını aldırmadı, ilk yarıyı bitirdi

Bölgesel Amatör Ligi(BAL) maçında orta hakem skor tabelasının 43. dakika göstermesi sırasında ilk yarıyı bitirdi.

 

Bölgesel Amatör Ligi 11. gurupta mücadele eden Akçakoca Spor ile Eskişehir Kurtuluş spor arasında Akçakoca şehir stadında oynanan maçta, skor tabelasında dakikalar 43. dakikayı göstermesi sırasında orta hakem Serhat Ateş, düdüğünü çalarak ilk yarıyı bitirdi. Sahadaki futbolcular, yöneticiler ve seyirciler, skor tabelasına göre ilk yarıyı erken bitirmesi nedeniyle şaşkınlık yaşandı.

 

 

Futbolcular hakemin yanına giderek skor tabelasını gösterdiler, ancak orta hakem Serhat Ateş, futbolculara soyunma odasının yolunu gösterdi.

Orta hakem polislerin aracılığı ile soyunma odasına giderken, skor tabelasının yanlış başlatıldığını ifade ettiği öğrenildi.

 

 

Maçın ikinci yarısında ise skor tabelasının iptal edilerek çalıştırılmadığı görüldü.

Maçın ikinci yarısı başladığında Kurtluş sporda oynayan eski futbolculardan söylentilere göre 300 bin TL?ye alınan Jabo şile oyuna başladı.

2. yarıda yine Akçakoca sporun istünlüğü bariz şekilde ortada iken maçın 72 dakikasında kontra ataktan ilk gol geldi.Bir çok sakatlama olaylarına ilişkin maçın 82. dakikasında Akçakoca spor 2-0 üstünlüğe kavuştu.

Maçın en kritik dakikalarında Akçakoca spor 2 futbolcu birden oyuna sokmasına rağmen 90. dakikada Eskişehir Kurtuluşspordan Jabo golü kaydetti ve Maç 2-1 olarak sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.