40 KİŞİ İŞE ALINACAK

40 KİŞİ İŞE ALINACAK

İşsizler için yeni bir fırsat daha. Düzce Çalışma ve İş Kurumu  Müdürlüğü ile  Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ?Okullarda temizlik, bakım, onarım? alanında 40 kişilik Toplum Yararına Program düzenlenecek.

1 Aralık 2016 ile 16 Haziran 2017 tarihleri arasında 6,5 ay süre ile gerçekleştirilecek olan Toplum Yararına Program projesi kapsamında 40 kişi Okullarda işe alınacak.

İş Kur?a kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, İş Kur?un düzenlediği kurslara son 6 ay içerisinde katılmamış olmak, Düzce merkezde ikamet ediyor olmak, emekli ve malul aylığı almamak, öğrenci olmamak ? açık öğretim öğrencileri hariç? ve  bir yıl içinde Toplum Yararına Programından  en fazla 9 ay yararlanmış olmak şartları aranırken, program süresince katılımcılara asgari ücret üzerinden aylık ödeme yapılacak.

Şahsen İş Kur?a başvuranlar için müracaatların 18 Kasım Cuma günü mesai bitiminde sona ereceği bildirilirken, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü web adresinden başvuruda bulunanlar için ise sürenin, 20 Kasım Pazar günü mesai bitimine kadar devam edeceği bildirildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.