ÖZLÜ ERMENİ PARLAMENTERE DERS VERDİ

ÖZLÜ ERMENİ PARLAMENTERE DERS VERDİ

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, NATO Yıllık toplantılarında yaptığı konuşma esnasında toplantıları provoke etmeye çalışan Ermeni Parlamenterin sorularını adeta yok saydı.

Sözde soykırım ve Karabağ'la ilgili soru soran Ermeni Parlamenteri, Bakan Özlü, "Türkiye'nin iç politikası sizin meseleniz değil, çok yazık." diyerek tersledi.

 

İstanbul'da gerçekleştirilen NATO Parlamenter Asamblesi 62. Yıllık Genel Kurulu toplantısında konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ermeni Parlamenterin sorularını yanıtsız bıraktı. Sözde soykırım soruları soran ve toplantıları provoke etmeye çalışan Ermeni parlamenterlerin soruları karşısında oldukça sinirlenen Bakan Faruk Özlü; ?Sorunuz bizim için kabul edilebilir değil. Bilim ve teknoloji ile ilgili değil. Eğer soykırımdan bahsedecekseniz, bu toplantının konusu değil.? Cevabını verdi. Bakan Özlü, ?Türkiye'nin iç politikası sizin meseleniz değil, sorunuzu tamamen reddediyorum. Çok yazık. Sorunuza yanıt vermek istemiyorum.? Dedi ve bir başka soruya geçti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.